/ Plinten en profielen

Lijstwerk

Lijstwerk is populair bij rustieke hoeves, statige herenhuizen en gebouwen in pastorijstijl. Met onze plinten en profielen geef je een karaktervolle afwerking aan elke ruimte.

/ Lijstwerk bij Holtim

Afwerkingsmogelijkheden

Lakken
Beitsen
Gronden
Oliën
/ lijsten assortiment

Wit voorbewerkte plinten

In ons assortiment hebben we ook wit gegronde (voorgeverfde) en wit gelakte plinten. Qua afwerking zijn er verschillende opties, zoals afgeronde, hoekige en geprofileerde plinten of zelfs plinten op maat. 

Materialen: massief hout, MDF, fineer

Naast massief houten plinten in onder andere grenen, beuk, eik, esdoorn, es, spar, kers en mahonie hebben we ook fineerplinten. Die hebben een kern van MDF-kern, afgewerkt met een laag echt hout. Folieplinten zijn dan weer plinten uit MDF omhuld met een folie in houtkleur.

/ Lijstwerk bij Holtim

Waarom bij ons?

Alle houtsoorten

Alle afwerkingen

Kleine afnames mogelijk

Holtim Partner - Proficol
/ Onze partners voor lijstwerk:

Proficol

Voor onze lijsten werken we onder andere samen met Proficol, een Nederlandse producent die al lijsten maakt sinds 1981. Het schaafbedrijf beschikt over een uitgebreide collectie, een modern machinepark en een eigen afwerkingsatelier. Proficol levert schaafwerk van een uitzonderlijk hoge kwaliteit in alle houtsoorten, voor zowel grote als kleine oplages.

Holtim logo

Lijstwerk van Holtim

Bij Holtim hebben we ook onze eigen collectie massief eiken plinten, deurlijsten en planken. Heb je een speciaal verzoek? Vraag ons ernaar. We denken graag met je mee.

/ Wij geven graag advies

Lijstwerk nodig voor jouw project?

Vraag hulp aan onze houtexperts. We helpen je bij het kiezen van de meest geschikte profielen voor muren of plafonds en brengen je in contact met de beste vakmensen voor de levering van je materiaal en de uitvoering van jouw project. 

Stuur een bericht