Binnendeuren

Houten binnendeuren passen in elk interieur. Bovendien zijn ze natuurlijk en veelzijdig. Of je nu een deur zoekt in laminaat, fineer of massief hout, wij staan in rechtstreeks contact met de meest innovatieve deurenbouwers uit de sector en adviseren je graag bij het kiezen en bestellen van de perfecte binnendeur voor elke ruimte.

/ Venus Design binnendeuren

Ingewerkte binnendeuren

Mag je deur de aandacht niet afleiden van je zorgvuldig gekozen inrichting? Kies dan een ingewerkte binnendeur. In ons aanbod hebben we discrete houten binnendeuren die volledig opgaan in de muur. De scharnieren zijn verborgen en ook de omlijsting is weggewerkt. Zo komt de rest van je interieur extra tot zijn recht.

/ Venus Design binnendeuren

Gelakte binnendeuren

Wil je een houten binnendeur die perfect aansluit bij jouw kleurenpalet? Kies dan een gelakte deur met een matte of een glanzende afwerking. Zo geef je een opvallende toets aan elke ruimte. We hebben binnendeuren met of zonder glaspaneel, met of zonder omlijsting. Je kunt ook bij ons terecht voor het aflakken van deuren en deurgehelen in ons atelier.

/ Venus Design binnendeuren

Schuifdeuren

Schuifdeuren worden steeds populairder omdat ze niet alleen karakter geven aan je woning maar je ook plaats besparen. We hebben houten schuifdeuren in verschillende soorten afwerkingen, afmetingen en stijlen en met een zichtbare of onzichtbare rail. Ook qua handgrepen is er een grote variatie.

/ Venus Design binnendeuren

Vouwdeuren

Wil je plaats besparen en is er geen mogelijkheid om een schuifdeur te plaatsen? Overweeg dan een van onze stijlvolle houten vouwdeuren. Ontdek in ons assortiment zeker de asymmetrische vouwdeur die vouwt volgens een 1/3-2/3 indeling. Praktische ruimtebesparende oplossingen die tegelijk een unieke blikvanger zijn in uw woning.

/ Venus Design binnendeuren

Kamerhoge binnendeuren

De laatste tijd merken we steeds meer interesse in deuren met afwijkende afmetingen. Erg in trek zijn kamerhoge deuren van 2m70 of zelfs 3 meter hoog voor woningen met hoge plafonds. Plafondhoge deuren geven elke ruimte meteen een gevoel van luxe en grandeur. De modellen met gegraveerde lijnen accentueren de hoogte van de deur en creëren een bijzonder decoratief effect.

/ Venus Design binnendeuren

Omkeerbare binnendeuren

Een omkeerbare deur is een deur waarvan je de draairichting tijdens de montage nog kan aanpassen. Dat betekent dat je bij de aankoop nog niet hoeft te beslissen of je de deur naar links of rechts wil laten opendraaien. Dat maakt de aankoopfase heel wat gemakkelijker! Je kiest gewoon de stijl die het beste past bij je project, zonder je zorgen te hoeven maken over de draairichting.

/ Venus Design binnendeuren

Inverse binnendeuren

Een inverse deur is een deursysteem waarbij de naar binnen draaiende deuren op dezelfde manier in het muurvlak zitten als de naar buiten draaiende deuren. Met andere woorden: de deur loopt gelijk met de muur en de deur draait vanuit het kassement. Met deze techniek zien alle deuren er langs buiten hetzelfde uit, ongeacht hun draairichting. Inverse deuren zijn ideaal voor een ruimte waarop meerdere deuren uitkomen, zoals een gang.

/ Venus Design binnendeuren

Houten binnendeuren met glas

Er ontstaat een origineel effect wanneer je de warmte van hout combineert met de koelte van glas. Een deur met glas is bovendien een goede oplossing om een ruimte meer daglicht te gunnen of visueel groter te doen lijken. In ons assortiment vind je deuren met transparant glas, mat glas en zelfs gebronsd glas. Houten binnendeuren met glas geven een sober en strak resultaat dat perfect past in elke moderne binnenruimte.

Holtim plankendeur eik rustiek
Holtim witlakdeur + zwart beslag
/ Holtim-assortiment

Onze eigen collectie

Naast de collecties van onze vertrouwde partners hebben we ook twee modellen in ons eigen Holtim-assortiment: de traditionele eiken plankendeur en de witgelakte deur, witgelakt en afgewerkt met (onzichtbare) zwarte scharnieren en deurklink. Beide modellen zijn erg populair bij het grote publiek. Daarom hebben we ze opgenomen in ons eigen vaste assortiment.

Onze merken

/ Laminaat, fineer en massief hout

Welk materiaal voor houten binnendeuren?

Qua houten binnendeuren heb je de keuze tussen laminaat, fineer en massief hout.

/ Houten binnendeuren

Onze partners voor binnendeuren

VenusDesign

Het Italiaanse VenusDesign is koploper op het vlak van innovatie en gespecialiseerd in de nieuwste technieken. De producten bevinden zich in het hogere segment en staan voor Italiaans design, maatwerk, stijl en innovatie.

Livingdoor

LivingDoor

LivingDoor is het toegankelijke broertje van VenusDesign. Dezelfde kwaliteit en service, maar minder gericht op design of vernieuwing. Dit productgamma biedt kant-en-klare toepassingen ideaal voor het grote publiek of voor verkoop in doe-het-zelfzaken.

Holtim logo

Holtim

Holtim is dé houtspecialist in België en heeft ook een eigen aanbod aan binnendeuren. Ben je op zoek naar de klassiekers die in België het vaakst verkocht worden, in combinatie met advies van een expert uit eigen land? Kies dan voor een Holtim-deur.

/ Wij geven graag advies

Houten binnendeuren nodig voor jouw project?

Bij Holtim zijn we gespecialiseerd in alles wat met houten bouw- en afwerkingsmateriaal te maken heeft. We helpen je bij het kiezen van de meest geschikte houten binnendeur en brengen je in contact met de beste vakmensen voor de levering van je materiaal en de uitvoering van jouw project.

Stuur een bericht